Prodaja i iznajmljivanje agregata

Prodaja i iznajmljivanje kontejnera i agregata

Prodaja agregata

Euro Rental vrši prodaju novih agregata širokog spektra namene i snage...

Iznajmljivanje agregata

Euro Rental vrši iznajmljivanje polovnih agregata širokog spektra namene i snage...

Prodaja i iznajmljivanje agregata od 1kVa do 1000kVa

Euro Rental u sklopu objedinjene ponude vrši i prodaju i iznamljivanje dizel agregata snage od 1kVa do 1000kVa sa prevozom, montažom i povezivanjem u mrežu.

Odabrati pravi agregat za struju nije ni malo jednostavno jer ne poseduju svi agregati iste performanse, a pored toga važna je i svrha za koju su namenjeni gde naš stručni ulazi 100% u analizu Vaših potreba. Naši stručni majstori će Vam, u rekordnom roku, adekvatno montirati i povezati agregat za strujnu mrežu.

Nudimo širok asortiman novih dizel agregata od Turskog proizvođača ATLAS, višedecenijski dokazana robna marka na tržištu. Pre kupovine zajednički definišemo Vaše potrebe i srazmerno tome determinišemo najoptimalniju ponudu za Vas. Prilikom kupovine obezbedjujemo prevoz, montažu i povezivanje kupljenog agregata. Takodje za Vaš agregat EURO RENTAL obezbeđuje servis i van garantnog roka po najpovoljnijim uslovima, uz korišćenje originalnihi i najkvalitetnijih rezervnih delova.

NAŠE REFERENCE & KLIJENTI
Najčešće postavljana pitanja?

Česta pitanja

Pogledajte jedan deo naših referenci

Naše reference

Popunite formu - Zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja budite slobodni i pozovite nas.

Pozovite nas odmah

Za korisnike mobilnih uređaja, za poziv pritisnite dugme iznad.

Zahtev za ponudu