Iznajmljivanje samohodnih makazastih platformi

Prodaja i iznajmljivanje kontejnera i agregata

Samohodne makazaste platforme

Kod nas možete pronaći veliku ponudu i izbor najrazličitijih samohodnih makazastih platformi za iznajmljivanje.

Samohodne makazaste platforme za su one veoma korisne i efikasne za rad na spoljašnjim i unutrašnjim građevinskim radovima, kao i za održavanje samih objekata. Među najčešćim tipovima su dizel i električne platforme.

Samohodne makazaste platforme (dizel) imaju maksimalnu radnu visinu između 11,8 i 17,2 metara, pri čemu je njihova nosivost između 454 i 907 kg. U okviru naše ponude za ovaj tip platformi možemo ponuditi kompletan asortiman JLG-a, kao i SkyJack. Njihova prednost je ta što su pogodnije za rad napolju i po nepristupačnijim terenima.

Samohodne makazaste platforme (električne) postižu maksimalnu radnu visinu između 7,8 i 13,9 metara. Njihova nosivost se proteže u opsegu između 227 i 350 kg. Prednost električnih samohodnih makazastih platformi je ta što su one pogodnije za rad unutra. Imaju nultu emisiju štetnih gasova što znači da ne postoji nikakva opasnost po floru i faunu. Njihove gume ne ostavljaju tragove.

EURO RENTAL Ub vrši pored iznajmljivanja samohodnih makazastih platformi i kompletan transport od – do mesta korišćenja na kompletnoj teritoriji Republike Srbije.

Budite slobodni i pozovite nas za bilo kakva pitanja u vezi samohodnih makazastih platoformi, tj. poznatije i kao mašine za rad na visini.

NAŠE REFERENCE & KLIJENTI
Najčešće postavljana pitanja?

Česta pitanja

Pogledajte jedan deo naših referenci

Naše reference

Popunite formu - Zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja budite slobodni i pozovite nas.

Pozovite nas odmah

Za korisnike mobilnih uređaja, za poziv pritisnite dugme iznad.

Zahtev za ponudu