Ukratko

Prodaja i iznajmljivanje kontejnera i agregata

EURO RENTAL Ub vrši prodaju i iznajmljivanje kontejnera svih tipova i namena. U ponudi imamo stambene, poslovne, sanitarne i skladišne kontejnere kao i sve druge oblike kontejnerskih naselja / kompleksa.

Ukratko

Vaš pouzdan i siguran partner u snabdevanju kontejnerskih modula i agregata

Decenijsko iskustvo

Bogato i sveobuhvatno radno iskustvo, odgovoran i profesionalan pristup potrebama tržista, jesu osnovne norme i standardi koji su polazna osnova našeg poslovanja.

Imamo dugogodišnju saradnju sa mnogim poznatim kompanijama kako iz Republike Srbije tako i regiona koji svedoče o nivou profesinalizma i stručnosti našeg tima.

Vođeni smo čvrstim stavom sa stalnim nastojanjem za uvođenjem boljih tehnoloških rešenja i povećanjem načina, dugoročnosti i kvaliteta proizvodnje i servisiranja kontejnerskih modula i agregata.

Profesionali pristup99%
POŠTOVANJE TERMINA I VAŠEG VREMENA99%
POUZDANOST & FLEKSIBILNOST U RADU SA NAMA99%
ZADOVOLJSTVO U RADU SA NAŠIM STRUČNIM TIMOM99%
POVERENJE & POSVEĆENOST99%
Proizvodi & Usluge

Decenijsko radno iskustvo

Decenijsko radno iskustvo uz odgovoran i profesionalan pristup svakoj prodaji, rentiranju i servisiranju.

Profesionalizam u konstanti

Nudimo profesionalan pristup i u najmanjem namenskom poduhvatu.

Garancija na izvršene usluge

Dajemo odgovarajuću garanciju na izvršene usluge.

Poštovanje termina i rokova

U našem poslovanju vodimo se strogom poštovanju termina i zadatih rokova.

Dopustite da vašu viziju pretvorimo u stvarnost.

EURO RENTAL Ub vrši prodaju i iznajmljivanje kontejnera svih tipova i namena. U ponudi imamo stambene, poslovne, sanitarne i skladišne kontejnere kao i sve druge oblike kontejnerskih naselja / kompleksa. Našu ponudu namene kontejnera prilagođavamo Vašim potrebama i ispunjavamo Vaše zahteve u potpunosti. Takodje vršimo kompletnu logistiku tj. transport kontejnera, utovar i istovar na željeno mesto.

Kontejneri se isporučuju u potpunosti u funkcionalnom stanju sa razvedenim elektroinstalacijama i ugrađenom sanitarnom opremom. Srazmerno od namene Jedina obaveza kupca je pripremanje tvrde podloge na koju će se postaviti kontejner i povezivanje kontejnera na električnu odnosno vodovodnu mrežu. Stojimo na raspolaganju za kompletnu logistiku.

U ovkiru naše ponude vršimo prodaju i iznajmljivanje dizel agregata snage od 1kVa do 1000kVa sa prevozom, montažom i povezivanjem uz mogućnost iznajmljivanja i svetlosnih tornjeva.

Takođe u ovkiru naše ponude vršimo iznajmljivanje auto dizalica za sve vrste vertikalnog transporta i tereta raznih gabarita i vrednosti. Auto dizalice su maksimalne nosivosti od 500 tona, a dužina radne strele do 40 metara sa nastavkom do 45 metara.

 


# Kontejneri
# Prodaja kontejnera
# Iznamjivanje kontejnera
# Kontejneri za gradilišta
# Kontejneri za stanovanje
# Kontejneri za tuširanje
# Magacinski kontejneri
# Poslovni kontejneri
# Kancelarijski kontejneri
# Sanitarni kontejneri
# Montažni kontejneri
# Montažni objekti
# Stambeni kontejneri
# Stambeni moduli
# Moduli za gradilišta
# Najam kontejnera
# Rentiranje kontejnera
NAŠE REFERENCE & KLIJENTI

Prodaja i iznajmljivanje agregata od 1kVa do 1000kVa

Euro Rental u sklopu objedinjene ponude vrši i prodaju i iznamljivanje dizel agregata snage od 1kVa do 1000kVa sa prevozom, montažom i povezivanjem u mrežu.

Odabrati pravi agregat za struju nije ni malo jednostavno jer ne poseduju svi agregati iste performanse, a pored toga važna je i svrha za koju su namenjeni gde naš stručni ulazi 100% u analizu Vaših potreba. Naši stručni majstori će Vam, u rekordnom roku, adekvatno montirati i povezati agregat za strujnu mrežu.

Nudimo širok asortiman novih dizel agregata od Turskog proizvođača ATLAS, višedecenijski dokazana robna marka na tržištu. Pre kupovine zajednički definišemo Vaše potrebe i srazmerno tome determinišemo najoptimalniju ponudu za Vas. Prilikom kupovine obezbedjujemo prevoz, montažu i povezivanje kupljenog agregata. Takodje za Vaš agregat EURO RENTAL obezbeđuje servis i van garantnog roka po najpovoljnijim uslovima, uz korišćenje originalnihi i najkvalitetnijih rezervnih delova. 

Iznajmljivanje auto dizalica za sve vrste vertikalnog transporta

EURO RENTAL se takodje bavi uslugama vertikalnog transporta tereta raznih gabarita i vrednosti. Naš vozni park čine teleskopske autodizalice. Raspolažemo sa autodizalicama koje opslužuju profesionalni rukovaoci, čiji je osnovni cilj da maksimalno ispoštuju vreme i potrebe naručioca. Obavljamo veoma složene i specifične poslove podizanja u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom do 35 metara visine. Posedujemo sigurnu opremu i alate za kačenje tereta svih vrsta.

Sa našim autodizalicama, koje imaju veoma dobre manevarske sposobnosti, sigurnosnu opremu i alate za kačenje tereta, obavljamo veoma složene poslove transporta tereta. Stručnost i posvećenost poslu omogućavaju nam da izađemo u susret Vašim najkomplikovanijim zahtevima . U slučaju nekog kvara na autodizalici ekipa za hitne intervencije je u vrlo kratkom roku na terenu, a ako kvar nije moguće otkloniti u kratkom roku na mesto šaljemo drugu autodizalicu kako bi posao bio odradjen na vreme.

Ukoliko imate potrebu za nekim „nestandardnim“ kontejnerom, naše stručni tim će maksimalno izaći u susret gde zajedno vršimo skiciranje.

Projektovanje kontejnera po želji kupca

Kontejneri su opšte poznati moduli u svim vrstama saobraćajnog transporta, i zbog svojih značajnih prednosti našli su upotrebu u širem smislu primene. Kontejneri su objekti koji se vrlo lako postavljaju, a još lakše prenose sa mesta na mesto prema Vašim željama.

Kontejneri su višenamenski proizvodi i imaju pregršt mogućnosti za upotrebu te klijenti često puta imaju specifične zahteve i molbe pri izradi kontejnera srazmerno njihovim namenama. U procesu zajedničkog projektovanja izlazimo maksimalno u susret i realizujemo sve vaše zahteve kako bi kontejnerski moduli odgovarali Vašim potrebama.  

Ukratko

Brojevi koji govore o nama

0%

Odgovaramo potrebama tržišta na polju kontejnera i agregata.

0+

Uspešno postavljenih kontejnera i kontejnerskih kompleksa.

0+

Broj klijenata koji su nam ukazali poverenje poslednjih 20 godina.

0+

Više od 9 godina iskustva u poslovanju.

Najčešće postavljana pitanja?

Česta pitanja

Pogledajte jedan deo naših referenci

Naše reference

Popunite formu - Zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja budite slobodni i pozovite nas.

Pozovite nas odmah

Za korisnike mobilnih uređaja, za poziv pritisnite dugme iznad.

Zahtev za ponudu